INTREBARI...

Ca si tine, vreau sa aflu, sa stiu, sa cunosc... nu dau raspunsuri, ci doar pun multe intrebari... Sper ca cineva cu mai mult "sange pe instalatie" si cu mai multe resurse si capacitati decat mine sa poata ajunge intr-o buna zi sa adreseze personal aceste intrebari celor in masura sa ne raspunda...

martedì 17 agosto 2010

Semeni VANT... culegi FURTUNA!!!



Nu am de gand sa scriu prea multe pt ca nu am decat un gust amar in gura, senzatie inradacinata si in suflet cand vad ce e in jur...
Va redau mai jos o particica dintr-un articol al unui ziar local...
Evenimentul pe marginea caruia este brodat articolul este unul aparent normal...
interesante , insa, sant comentariile aparute...
Da domnilor, asta este realitatea...
Cu tot respectul fatza de rudele indoliate si cu gandul ca "despre morti numai de bine", va redau mai jos articolul in cauza:

" Deputatul PDL Ioan Timiş, bolnav de leucemie, a murit într-un spital din Londra

Deputatul PDL de Hunedoara Ioan Timiş, în vârstă de 59 de ani, care de cinci ani suferea de leucemie, a murit, sâmbătă seară, într-un spital din Londra, transmite Mediafax.

Preşedintele interimar al PDL Hunedoara, parlamentarul Viorel Arion, a declarat, duminică, că Ioan Timiş se lupta de mai mulţi ani cu boala.

"Îmi amintesc că acum câţiva ani mi-a spus că se tratează la Spitalul Universitar din Bucureşti pentru o boală gravă. S-a luptat mulţi ani cu acestă boală, care, din păcate, l-a răpus", a declarat Viorel Arion.

Colegi de partid ai lui Ioan Timiş afirmă că acesta a fost internat, până la sfârşitul săptămânii trecute, într-o clinică din Germania, însă medicii l-au externat deoarece nu mai puteau face nimic pentu el. Familia sa a decis însă să fie mutat într-un spital din Londra, unde a decedat sâmbătă seară." duminica,11:34,GANDUL


Acesta este articolul...

Acum insa, va rog sa aruncati o privire si la comentariile aparute pe site-ul respectiv sub acest articol:



"1 AVIZ POLITICIENILOR la 15.08.2010 12:03

DEGEABA SUBJUGATI POPORUL SI II FURATI BANII !!! TOTI VETI SFARSI CA ASTA , CHELTUIND BANII FURATI PE DOCTORI SI MEDICAMENTE SI IN FINAL LA POPII CAR VA CANTA PROHODUL. CAT DESPRE IOAN TIMIS, DUMNEZEU SA-L IERTE !
"

"
2 Cici Adi la 15.08.2010 12:14 despre Dumnezeu sa-l ierte

DE CE IN GERMANIA SI ANGLIA ???????????????????
In tarisoara noastra , in spitalele ei nu mai sunt doctori, medicamnete si paturi curate ??????????????
Sau aici se interneaza numai muritorii de rand ?
Cat despre raposat DUMNEZEU sa-l ierte !
"

"
3 ionel la 15.08.2010 12:58 despre fraieri pnlisti

n-or vrut fraierii pnlisti sa puna un om serios la alegeri...s-or fript cu individul...poate acum incearca varianta frate'su, alt ordinar...ca ajung sa ramana doar cu somitatea de Tampau...si vede el piticul Molot CJ pe lumea cealalta!!! Ma mira ca unii oameni de calitate le mai tin spatele la gunoaiele astea!
"

"
6 Dr. Know la 15.08.2010 14:34 despre Pedeapsa Domnului !

L-a pedepsit Domnul grav de tot ! Credeti voi cà acum se odihneste ? Và - n - selati amarnic , .... Domnu l-a luat la el si
l-a bàgat in Pavilionul Groazei la bulàu vertical ! Acolo este groaznic ,... o singurà secundà de chin este càt un secol pe Terra ! Domnu e cu el , .... i-i smulge Domnu bucàti de ficat din trup cu clestele , si i-i trage Domnu puloio lui ennorm uràt si * in gurà ! Grav de tot este pedepsit acest pàcàtos !
"

"
21 lolo la 15.08.2010 19:41 despre auuu

da-l dr.acului de golan !!!un borfas de-al lui basescu mai putin ...mort la londra ....bani la mafiotu asta ca.ca.lau.toti pdl-istii lui basescu niste banditi .sper ca sa-i urmeze sefu scaraotchi de la cotroceni cu boarfa de arabi ,talpa iadului ,ar fi trebuit sa mai sufere .........lepadatura ..oare fii de catea care-i avea sub aripa s-au reprofilat ???si-au gasit alt protector care sa le acoperete golaniile asa cum au invatat la traian basescu????
"

"
23 Dr. Know la 15.08.2010 20:03 despre Cost spitalizare

Stiti càt costà o zi de spital in London ? In functie de ingrijire si tratament si gravitate a suferintei un pacient poate sà coste peste 10.000 de euro pe zi ! Cum starea acestui Nemernic a fost gravà , costurile sànt foarte ridicate ! Tot ce a furat in cariera sa stràlucità de politician a plàtit innapoi la spital ! Posibil cu dobànzi ridicate ! Ironia soartei ! Vorba biblicà : Tàrànà la tàrànà , cenusà la cenusà ! Nimic nu s-a ales din ce a furat !
"
Da, da , da si iarasi da! Astea sant reactiile cetatenilor, ca va place sau nu.

Cu fiecare ocazie rabufneste setea de razbunare, frustrarea, durerea, amaraciunea fiecarei persoane care isi vede visele ruinate de "alesi" ca decedatul...

Si e imposibil sa-i explici omului de ranbd ca ai fost baiat bun , tu care aruncai cu mii de euro zilnic ... nu stiu cum il poti lamurii de treaba asta pe unul care face salturi mortale sa isi hraneasca copii dintr-un amarat de salariu de 200 de euro.

Deci... domnilor politicieni, macar aveti bunul simt sa ne dati astfel de bucurii mai des...

Era o gluma... una in ton cu realitatea sumbra...

Va urez tuturor un sincer FITI CURIOSI!!!

Nessun commento:

Posta un commento