INTREBARI...

Ca si tine, vreau sa aflu, sa stiu, sa cunosc... nu dau raspunsuri, ci doar pun multe intrebari... Sper ca cineva cu mai mult "sange pe instalatie" si cu mai multe resurse si capacitati decat mine sa poata ajunge intr-o buna zi sa adreseze personal aceste intrebari celor in masura sa ne raspunda...

giovedì 5 agosto 2010

FMI (fondul monetar international), Basescu si GUVERNUL... JEPCARII ROMANIEI !!!



Prioritatile FMI pentru Romania, in perioada urmatoare: atragerea fondurilor UE, Legea pensiilor si implementarea Legii salarizarii unice / Discutiile pentru un nou acord sunt "premature"
de Ioana Morovan HotNews.ro, EurActiv.ro

Jeffrey Franks, seful delegatiei Fondului Monetar International a declarat ca reforma pensiilor este esentiala pentru a asigura stabilitatea sistemului fiscal si, de asemenea, este esentiala implementarea Legii salarizarii unice - ambele "urmand a fi aprobate in Parlament in septembrie". Alte reforme vizate: in domeniul asistentei sociale, in domeniul muncii. Franks a spus ca nu au fost discutii cu Guvernul pentru un nou acord acest lucru fiind "prematur". La intrebarile legate de modelul de abordare a unei eventuale schimbari a Guvernului, Franks a spus: "Noi nu sprijinim niciun Guvern anume, suntem interesati ca politicile sa fie implementate de oricare Guvern ar fi la putere". - HotNews.ro

Termoelectrica, în faliment. Participaţii deţinute de stat la OMV Petrom, Transelectrica, Transgaz şi Romgaz vândute

Şeful delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks, a dat undă verde Guvernului pentru vânzarea unor părţi din acţiunile deţinute de stat la companiile OMV Petrom, Transelectrica, Transgaz şi Romgaz. Termoelectrica va intra în faliment până în martie 2011. - Autor: Simona Diaconu, evz.ro

Lista neagră a FMI pentru Boc: disponibilizări şi pensii îngheţate.
Pe lângă disponibilizarea a cel puţin 89.000 de salariaţi din sectorul de stat în 2010-2011, guvernul s-a angajat în faţa FMI la o serie de alte măsuri dure.

Astfel, pensiile vor fi menţinute îngheţate, urmând ca dispoziţiile privind indexarea pensiilor să fie aplicate din 2012. De asemenea, al 13-lea salariu, primele de vacanţă şi subvenţiile la încălzire vor fi eliminate, conform scrisorii de intenţie la acordul stand-by, prezentată de Mediafax.

Traian Băsescu, despre concluziile FMI: "Concedierea a 74.000 de bugetari este insuficientă"
Mesajul important transmis de oficialii FMI şi ai Comisiei Europene a fost acela că România şi-a respectat sarcinile asumate, a declarat preşedintele Traian Băsescu referitor la concluziile misiunii de evaluare a FMI. Însă, dacă Guvernul condus de Emil Boc nu va reuşi să aplice măsurile de austeritate, România va continua să se împrumute pentru a plăti pensiile şi salariile.
"O ţară care se împrumtă pentru a plăti pensii şi salarii este o ţară de mâna a doua. Trebuie să luăm bani pentru investiţii, nu ca să mâncăm", a declarat preşedintele Traian Băsescu, în cadrul unei intervenţii la televiziunea publică.



Buuuun... adica bun pe dreaqu...
Sa va traduc ce spune poponarul din imaginea de mai sus, secondat de lingaii de la Bucuresti (BASESCU, VIDEANU, BOC, etc, etc...)
Individul de mai sus, jucandu-se cu cuvintele, ne spune in mod ce se vrea a nu admite replica, ceva de genul :- "Bah, ce pula mea... nu ati inteles ca sefii finantei mondiale vor sa ajungeti SCLAVI??? Ce va mai cacati pe voi, lasati totul in seama noastra... eu sant sclavul ce poarta ordinele sefilor, voi santeti sclavii mei...deci un fel de sclavii sclavului... dati-va-n pula mea si nu mai comentati, scoateti la vanzare ce se mai poate vinde ca am nevoie de bani, nu ma pot duce la sefi cu mana goala!!!"
Ca sa va dati seama ca este cat se poate de adevarat ce cred eu despre javra asta de reprezentant al FMI si planurile lor pt Romania... uitati-va putin pe lista de mai jos... in viitorul apropiat veti observa "intamplator" un fel de ... VANZARE MASIVA de catra "asa-zisul stat Roman" al actiunilor si tuturor drepturilor sale asupra mai jos mentionatelor companii. "asa zisul stat Roman BASESCU, BOC, VIDEANU, si restul politicienilor cu raspundere in functiile cheie.

Iata lista companiilor aflate în subordinea Ministrul Economiei:

* Compania Naţională a Huilei Petroşani,
* Compania Naţională C.A.F. Minvest Deva (cu filialele sale),
* Compania Naţională Remin Baia Mare (cu filialele sale),
* Compania Naţională Transelectrica Bucureşti (cu filialele sale),
* Compania Naţională Romarm Bucureşti, (cu filialele sale),
* Compania Naţională a Uraniului,
* Societatea Naţională a Lignitului Oltenia,
* Societatea Naţională a Cărbunelui Ploieşti (cu filialele sale),
* Societatea Naţională a Apelor Minerale Bucureşti,
* Societatea Naţională a Sării Bucureşti,
* Societatea Naţională Plafar Bucureşti,
* Societatea Naţională Transgaz Mediaş,
* Societatea Naţională Nuclearelectrica Bucureşti,
* Societatea Naţională Romgaz Mediaş.
* Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare Drobeta Turnu Severin.
* 42 de societăţi comerciale,
* 7 societăţi comerciale cu profil de cercetare - dezvoltare,
* 9 institute naţionale de cercetare - dezvoltare.


Potrivit unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Economiei, instituşia va primi mandat special pentru administrarea, atragerea de investiţii şi valorificarea de acţiuni la operatorii economici aflaţi sub autoritatea acestuia.

ROMANI...TREZITI-VA!!! ASTIA AU DE GAND SA BAGE IN DATORII SI PE URMASII URMASILOR VOSTRII...

Imi vin in minte versurile unui cantec...

"De acolo unde s-a sfarsit pamantul,
Vin oameni sa ne ia pamant si frati
Si-n fata lor abia rostim cuuvantul
Si prin tacere
SANTEM VINOVATI!!!"

TUDOR GHEORGHE

ROMANI CASCATI OCHII LA CE SE INTAMPLA IN JURUL VOSTRU SI MAI ALES...SANCTIONATI INSTANTANEU SI FERM ORICE ABATERE... CHIAR SI ATUNCI CAND VI SE PARE CA SITUATIA VA DEPASESTE, UNITIVA IN COMBATEREA SPECIMENELOR CA TANASESCU, BASESCU, BOC, VIDEANU, VANGHELIE,KELEMEN,UDREA, BERCEANU, BLAGA ETC,ETC... NIMIC ALTCEVA DECAT INFRACTORI TRAVESTITI IN POLITICIENI!!!

Dragii mei, daca asta nu vi se pare o metoda de furt calificat, va rog sa va sfatuiti cu un cunoscator al codului penal... Apropo de codul penal... ma tot intreb de ce nici un procuror sau judecator nu ia atitudine in chestiunea asta? Deoarece infractiuni ca:- TRADARE, SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE, SPIONAJ, FURT CALIFICAT si altele au loc zilnic sub ocii nostri la nivel guvernamental.
Va urez un sincer FITI CURIOSI !!!

Nessun commento:

Posta un commento